Over ons

Wie zijn wij?

 

Uw zorg, Uw veiligheid is een innovatief software-ontwikkeling bedrijf dat nauw de markt in de gaten houdt voor de laatste trends en technologieën omtrent mobiele alarmering. Gestart in 2011, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote organisatie. We hebben een team van goed opgeleide adviseurs die u ten allen tijde kunnen bijstaan voor advies, zelfs op locatie. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos!

 

“Veiligheid bereik je niet door muren te bouwen, maar door deuren te openen”

 

Veiligheid eerst

 

Onze systemen en applicaties worden uitgerust met GPS. Door middel van GPS kunt u uw dierbaren, voorwerpen, dieren of voertuigen op de voet volgen, waar zij ook zijn. Omdat ons team van software programmeurs voortdurend ontwikkelen, passen wij de nieuwste technieken toe in onze producten. Heeft u vragen over een van onze producten of heeft u een idee over hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn, laat het ons weten.

 

Hoe gaan wij te werk?

Wij begrijpen dat het kopen op afstand moeilijk kan zijn als je niet bekend bent met een product en de mogelijkheden daarvan. Daarom is het mogelijk om ons te bereiken via e-mail of per telefoon over de mogelijkheden van de producten, of we komen zelfs graag bij u langs! Een adviseur uit ons team zal langskomen en u een presentatie geven, zodat u een duidelijk beeld heeft van ons product en de werking daarvan. 

 

Eén team, één missie

 

Onze adviseurs zijn professionals met verschillende achtergronden van techniek tot innovatie. Wij staan voor service en uw veiligheid. Samen zorgen we ervoor dat u bent voorzien van de nieuwste technologieën in onze producten. Om u deze service zo goed mogelijk te verlenen komen onze adviseurs bij u langs om naar uw wensen te luisteren en te kijken naar de mogelijkheden op gebied van alarmering.