Onze Partners

Wij van Uw zorg, Uw veiligheid voorzien onze klanten met liefde van zowel vaste als mobiele personen-alarmsystemen. Om ons werk effectief te kunnen verrichten zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met meerdere enkele bedrijven. In dit artikel geven wij u graag wat meer informatie over wie onze partners zijn en een korte omschrijving van hun bezigheden, diensten of producten. Hieronder geven wij een volledige lijst van onze partners met bijbehorende omschrijvingen.

 

VOLLEDIGE LIJST VAN ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS:

 

  • 24COMS – the next level in business communication
  • Alarm Meldnet
  • NCP erkend – BORG particuliere alarmcentrale
  • VEB – Vereniging Europese beveiligingsbedrijven, erkend beveiligingsbedrijf

24COMS – THE NEXT LEVEL IN BUSINESS COMMUNICATION

Zoals de slogan “the next level in business communication” al suggereert, tracht 24COMS effectieve communicatie mogelijk te maken. Dit doet zij door middel van haar platform dat zich focust op mobiele communicatie, aangezien dit in onze huidige maatschappij een toenemende rol speelt. Door middel van op locatie gebaseerde diensten zoals GeoFence, Alerts, POI, Track & Trace en Follow me verrijkt zij de mobiele communicatie. Voor informatie kunt u kijken op https://www.24coms.com/.

 

ALARM MELDNET

Alarm Meldnet biedt haar klanten alarmverwerking, camera bewaking, track & trace en teleservice aan. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.alarmmeldnet.nl/.

 

BORG PARTICULIERE ALARMCENTRALE (ERKEND DOOR NCP)

BORG is een particuliere alarmcentrale die door NCP gecertificeerd is.

Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.hofland.nl/particulier/certificering/.

 

VEB – VERENIGING EUROPESE BEVEILIGINGSBEDRIJVEN

VEB focust zich op beveiliging. Ze is de branche organisatie op het gebied van de beveiliging.

Ruim 600 honderd beveiligingsbedrijven zijn bij hen aangesloten en hun doel is om te helpen de beveiligings-gerelateerde oplossingen en bezigheden van deze bedrijven zodanig op elkaar af te stemmen dat er optimaal wordt gefunctioneerd. Zie voor meer informatie https://www.veb.nl/.